Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Horoscopul dragostei pentru luna februarie 2023, cu Mihai Voropchievici. Uşa fericirii se deschide pentru Fecioare, Racii îşi pun pirostriile

Horoscopul dragostei pentru luna februarie 2023, cu Mihai Voropchievici. Uşa fericirii se deschide pentru Fecioare, Racii îşi pun pirostriile

Horoscopul dragostei pentru luna februarie 2023, cu Mihai Voropchievici. Săgetătorii au de lucrat pe plan sentimental, în timp ce Capricornii nu au curajul să spună ce simt.

Horoscopul dragostei pentru luna februarie 2023, cu Mihai Voropchievici. Uşa fericirii se deschide pentru Fecioare, Racii îşi pun pirostriile
Sursa foto: antena3.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Ian 2023   •   19:30

Horoscopul dragostei pentru luna februarie 2023, cu Mihai Voropchievici pentru Berbec

Pentru Berbec este o lună propice în care îşi va găsi vocea interioară. Parcă vine cineva din interior şi le dă un impuls. Îşi manifestă sentimentele, dar condiţionat. Relaţia cu partenerul va decurge mai bine ca niciodată, dar cei care sunt în căutări, acesată perioadă de îndrăgosteală nu ţine prea mult. Sfatul este să analizeze mai bine situaţia amoroasă.

Horoscopul dragostei pentru luna februarie 2023, cu Mihai Voropchievici pentru Taur

Taurii se simt extraordinar. Sunt într-o nouă etapă a vieţii. Taurii au venit la rând să-şi plătească păcatele. Ei încă nu s-au trezit. Acum, partenerul de viaţă vine şi îşi recunoaşte greşelile. Este şi o lună a apropierilor între ei. Trebuie să mai aplice şi o doză de egoism. Să nu forţeze prea mult mâna norocului.

Horoscopul dragostei pentru luna februarie 2023, cu Mihai Voropchievici pentru Gemenii

Gemenii fără obligaţii îşi pot permite mici escapade, dar să nu înşele încrederea partenerului. Dacă sunt într-o relaţie pentru care au depus efort, să nu se lase duşi de val. Tentaţia este mare pentru ei. Viaţa merită trăită în doi, nu în trei.

Horoscopul dragostei pentru luna februarie 2023, cu Mihai Voropchievici pentru Rac

Racii trebuie să facă un compromis pe plan personal. Dacă vor o relaţie pe viaţă, o cerere în căsătorie ar trebui lansată cât mai curând. Dacă există o relaţie, februarie 2023 este o lună hotărâtoare pentru ei. Ori cer ei mâna, ori ele. 

Horoscopul dragostei pentru luna februarie 2023, cu Mihai Voropchievici pentru Leu

Va avea o lună foarte agitată pe plan sentimental. Apar fel şi fel de surprize neaşteptate. Pentru cei singuri, vor avea şansa să exploreze lucruri şi oameni pe care nu aţi avut ocazia să-i întâlniţi. Relaţia poate trece la nivelul următor. 

Horoscopul dragostei pentru luna februarie 2023, cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară

Fecioarelor li se deschide calea spre fericire. Poate chiar interveni o terţă persoană. Au şansa de a cunoaşte pe cineva important. Pentru Fecioarele aflate într-o relaţie, în luna februarie, relaţia trece la nivelul următor.

Horoscopul dragostei pentru luna februarie 2023, cu Mihai Voropchievici pentru Balanţa

Balanţele au o lună a lui Cupidon, aşa cum îşi doresc. Nu trebuie să mai treacă prin greutăţile din anul trecut. Trebuie să mai lase de la ele. Şansa să iubească cu adevărat este chiar în luna februarie. Zidurile din parteneriat dispar.

Horoscopul dragostei pentru luna februarie 2023, cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion

Învaţă să fie mai deschişi faţă de partener. Aşa se vor apropia mult mai mult. Este timpul să analizeze aşa cum sunt şi ei văzuţi. Familia va fi de un real sprijin. Să nu uite că întotdeauna ceea ce simt pentru oameni trebuie să şi spună.

Horoscopul dragostei pentru luna februarie 2023, cu Mihai Voropchievici pentru Săgetător

Dacă au ales să facă o schimbare pe plan personal, nu trebuie să renunţe. Această lună este luna finalizării oricărui demers sau acţiune pe plan sentimental. Trebuie să iasă din zona de confort. Partenerul de cuplu va fi foarte înţelegător.

Horoscopul dragostei pentru luna februarie 2023, cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn

Capricornul are de lucrat la situaţiile critice din relaţie. Ei nu au acceptat aceste situaţii critice. Nu se desparte nimic acum, dar planurile frumoase vor fi amânate. Capricornul este un mutulică. N-are curajul să spună ce simte. Trebuie să aibă inima mai deschisă. Un vechi prieten le aduce o veste pe care o aşteptau de mult.

Horoscopul dragostei pentru luna februarie 2023, cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător

Vărsătorul îşi face de cap. Relaţiile şi angajamentele au venit ca un val în viaţa lor. Dacă se simt deranjaţi de anumite probleme, trebuie să-şi rezolva probleme urgente şi restul pe mâna destinului.

Horoscopul dragostei pentru luna februarie 2023, cu Mihai Voropchievici pentru Peşti

Nu mai simt teama de a se exprima în faţa partenerului de cuplu. Emoţiile pe care le întâlnesc acum sunt cele adevărate. Fericirea nu este un lucru dat, mai trebuie să munciţi pentru ea.

×
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close