Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 Prima declarație oficială ca parlamentar a sexy PSD-istei Corina Bogaciu - Galerie FOTO

Prima declarație oficială ca parlamentar a sexy PSD-istei Corina Bogaciu - Galerie FOTO

Prima declarație oficială ca parlamentar a sexy PSD-istei Corina Bogaciu - Galerie FOTO
19 Dec 2016   •   19:28

Tocuri de 10 centimetri, păr întins cu placa, pantaloni negri skinny trei sferturi, mulaţi, taior alb, office, de sub care explodează un bust destul de generos. Cam aşa s-a gândit să-şi facă apariţia cea mai sexy deputată din rândurile pesediste, Alexandra Corina Bogaciu, atunci când a trebuit să depună fişa de deputat, declaraţia pe propria răspundere privind calitatea de lucrător sau colaborator al Securității, un Curriculum Vitae şi declarațiile de avere și interese.

După ce a terminat actele, Corina Bogaciu a luat-o glonţ spre ieşirea din clădirea Parlamentului. Nu avea însă cum să scape de jurnalişti, care au prins-o pe holuri, înainte de a ajunge la lift şi au asaltat-o cu întrebări, scrie observator.tv.

"Care ar fi primul proiect pe care ai vrea să-l depui?"

"De ce nu stai puţin pe loc ca să nu te alergăm? S-a făcut mare tam-tam legat de acele fotografii de pe pagina dumneavoastră de Facebook. De ce aţi şters fotografiile?"

Cum a răspuns sexy-deputata PSD? Ca orice politician care îşi ia în serios funcţia: "Nu comentez!"

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close