Antena 3 CNN Actualitate 100.000 de euro recompensă. Un afacerist din Bihor oferă banii celui care îi spune cine i-a incendiat mașina de lux

100.000 de euro recompensă. Un afacerist din Bihor oferă banii celui care îi spune cine i-a incendiat mașina de lux

Un om de afaceri controversat din Bihor oferă recompensa de 100.000 de euro, persoanei care îi poate spune cine a comandat atacul mafiot în care bolidul său de lux a fost incendiat.

de Ioana Mircea    |    Georgiana Botez    |   

Incidentul a avut loc săptămâna trecută când niște indivizi ar fi încercat să incendieze una dintre mașinile folosite de angajații afaceristului din Sîntandrei, județul Bihor.

Aceștia au stropit cu benzină mașina parcată în fața vilei în care bărbatul din Bihor locuiește împreună cu familia. Au lăsat sticla cu combustibil pe plafonul bolidului, i-au dat foc și s-au făcut nevăzuți.

Din fericire, flăcările au fost observate la timp, astfel că autoturismul a avut doar mici pagube.

Chiar dacă toate bunurile afaceristului sunt asigurate iar stricăciunile vor fi plătite în totalitate de firma de asigurări, omul este dispus să plătească 100.000 de euro celui care îl ajută să îi identifice pe făptași.

Citește și: Mașină incendiată în stil mafiot, în Râmnicu Vâlcea. Alte două autoturisme au fost distruse de flăcările care s-au extins

Mai mult, acesta ar fi apelat și la preoți pentru a afla cine se află în spatele acestui atac mafiot. Pe de altă parte, cazul a ajuns și în atenția polițiștilor care au deschis un dosar penal pentru distrugere.

Subiecte în articol: incendiere masini Bihor
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept