Antena 3 CNN Actualitate 100 de minute: Kovesi, în timpul liber dar cu mașina de serviciu

100 de minute: Kovesi, în timpul liber dar cu mașina de serviciu

Laura Codruţa Kovesi susţine că este în timpul liber și refuză să facă declarații privind dezvăluirile lui Dan Andronic, dar foloseşte maşina instituţiei. Şefa DNA a mers la Curtea de Apel Ploieşti cu maşina de serviciu, aceeaşi pe care o foloseşte şi la evenimentele oficiale. Aşa cum puteţi vedea în imagini, Kovesi a mers cu acelaşi autoturism şi săptămâna trecută, la o şedinţă a CSM.

Andreea Sava a arătat, la 100 de minute, de la Antena 3, alți oficiali ai statului care au fost sancționați pentru folosirea bunurilor de serviciu în acțiuni private:

TIBERIU NIŢU - fost Procuror General, și-a dat demisia după ce a fost acuzat de complicitate la abuz în serviciu, dacă a primit un folos necuvenit, iar folosul necuvenit a fost acela că a beneficiat de însoţitori de la Poliţia Rutieră în situaţii în care nu avea dreptul legal.

În cazul său, DNA nu a ţinut cont de faptul că Procurorul General e şeful Ministerului Public, având rang de ministru.

GABRIEL OPREA - fost ministru de Interne - și-a dat demisia și a fost urmărit penal fiindcă umbla cu însoţitor de la Poliţia Rutieră în deplasare personală. De asemenea, el a fost acuzat că a fost de acord să se cumpere din banii Ministerului un autoturism pe care l-a folosit exclusiv.

PETRE TOBĂ - fost ministru de Interne - și-a dat demisia și a fost acuzat de DNA pentru favorizarea făptuitorului în dosarul DIPI și pentru folosirea fondurilor operative în alte scopuri.

 

 

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”