Antena 3 CNN Politică 100 de minute: Mesajul transmis din pușcărie de primarul care a câștigat un nou mandat la Baia Mare

100 de minute: Mesajul transmis din pușcărie de primarul care a câștigat un nou mandat la Baia Mare

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016. Alessandra Stoicescu a citit la 100 de minute, de la Antena 3, mesajul transmis din pușcărie de primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, care a câștigat un nou mandat în urma alegerilor locale din 5 iunie.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016. După aflarea rezultatului, Cherecheș le-a transmis un mesaj locuitorilor din Baia Mare, în care le spune că au apărat orașul cu demnitate și curaj.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016. "Dragii mei, cu demnitate și curaj ați apărat orașul. Ați arătat ce înseamnă să fii băimărean adevărat, ați demonstrat că Baia Mare e o adevărată capitală a Ardealului de nord și impune respect. Vă mărturisesc că sufletul meu a fost de nenumărate ori pus la încercare, dar de prea puține ori am lăsat să se vadă emoția ce mă cuprindea. Mă deschid astăzi în fața voastră și vă spun că în ultimii 15 ani am lăcrimat când tatăl meu a plecat să mă vehgeze din stele, murind în brațele mele. M-au cuprins lacrimile când din arestul nedrept am auzit-o prima oară pe mama. Acum voi mi-ați așezat lacrimi în ochi, lacrimi pline de speranță și recunoștință, lacrimi care se aștern și mângâie. Vă mulțumesc și vă iubesc! Voi sunteți marea mea familie. Voi sunteți energia care îmi dă puterea să fac totul pentru Baia Mare!", a scris acesta pe Facebook.

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor