Antena 3 CNN Externe A ajuns la un pas de moarte din cauza unui gest banal, pe care și tu îl faci. Nu mai fă niciodată asta!

A ajuns la un pas de moarte din cauza unui gest banal, pe care și tu îl faci. Nu mai fă niciodată asta!

Infecţia contractată de un bărbat în vârstă de 31 de ani din Kentucky a fost atât de agresivă încât a persoana a fost aproape să-şi piardă braţul sau chiar viaţa. Doctorii susţin că obiceiul acestuia de a-şi trosni degetele a fost cauza infecţiei, deschizând o rană la suprafaţa pielii - ceea ce a permis bacteriei să intre în organism.

Medicii l-au diagnosticat cu o formă agresivă de necroză din cauza unei infecţii cauzată la rândul ei de o bacterie care i-a intrat sub piele, scrie Live Science.

Din cauza obiceiului de a-şi trosni degetele, un neg de pe o încheietură a unui deget a fost spart, permiţând procesului în lanţ descris mai sus.

Antoine Boylston, personajul şi victima acestui eveniment nefericit, s-a îmbolnăvit după scurt timp în aceeaşi zi. Din fericire, a luat decizia să meargă la urgenţe. Deşi trecuseră numai câteva ore de la intrarea bacteriei în ţesut, infecţia s-a răspândit până la cot, scrie descopera.ro.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia