Antena 3 CNN Actualitate Inedit A crezut că așteaptă gemeni, dar când a ajuns la medic a aflat că de fapt nu va mai fi mamă! Doctorii i-au dat o veste înfiorătoare

A crezut că așteaptă gemeni, dar când a ajuns la medic a aflat că de fapt nu va mai fi mamă! Doctorii i-au dat o veste înfiorătoare

Credea că este însărcinată pentru că a început să-i crească brusc burta, dar când a ajuns la medic a aflat ceva îngrozitor. 

În plus, Katie Holmes a început să aibă și grețuri matinale și toate simptomele, așa că i-a fost aproape imposibil să se gândească la altceva. 

Tânăra de 22 de ani, din Waltham Cross, Hertfordshire, abia putea mânca, a început să-i cadă părul, iar burta îi creștea constant. 

Femeia a început să se simtă rău când se afla în tura de noapte la o stație de petrol, în 2016. Avea doar 19 ani.  A mers la doctor și a făcut numeroase teste de sarcină și toate confirmau sarcina. 

Ulterior însă medicii au constatat că de fapt Katie avea cancer ovarin și un chist de peste șase kilograme, greutatea echivalentă pentru gemeni.   

„Luni întregi, nu aveam nicio idee ce se întâmplă cu mine”, a mărturisit Katie. „Sufeream mult, nu puteam să merg la baie, iar menstruația mi se oprise”, a povestit femeia. 

Deși își pierduse un ovar, femeia a rămas însărcinată la șase săptămâni de la operație, iar acum are o fetiță pe nume Ava, scrie The Sun. 

„Nu credeam că voi mai avea vreun copil, după ce am trecut prin toate astea, dar a fost ceva oribil să am așa ceve scos din mine. Nu aș putea fi mai fericită, este uimitoare, sunt atât de fericită că chistul meu nu m-a oprit din a fi mamă”, a declarat femeia. 

Subiecte în articol: cancer
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are