Antena 3 CNN Actualitate Inedit A cunoscut un bărbat pe internet și și-au dat întâlnire. După ce s-au văzut, tânăra a primit din partea bărbatului un mesajul șocant: „Am început să plâng de frustrare”

A cunoscut un bărbat pe internet și și-au dat întâlnire. După ce s-au văzut, tânăra a primit din partea bărbatului un mesajul șocant: „Am început să plâng de frustrare”

A cunoscut un bărbat pe internet și în scurt timp și-au dat întâlnire. Doar că la scurt timp după ce s-au văzut,  Takara Allen, 22 de ani, din Australia, a primit un mesaj șocant din partea bărbatului.

„Nu vreau să par un ciudat, dar te-ai gândit vreodată să îți albești pielea? Ai fi mai frumoasă dacă ai fi mai albă”, i-a scris bărbatul.

„Am fost devastată, nu-mi vine să cred că cineva mi-ar propune așa ceva. Am început să plâng de frustare. Nimeni nu mi-a mai sugerat așa ceva vreodată”, a povestit tânăra, potrivit Metro.

Însă, înainte de a-l bloca pe bărbat, Takara i-a dat un răspuns pe măsură: „Te-ai gândit vreodată să bei înălbitor? Lumea ar fi un loc mai bun dacă ai face asta. Arzi”.

 

 

Subiecte în articol: rasism
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște