Antena 3 CNN Actualitate Inedit A descoperit că are cancer în timp ce își ajuta fiica la tema de la biologie. Semnul care l-a trimis de urgență la medic și care i-a salvat viața!

A descoperit că are cancer în timp ce își ajuta fiica la tema de la biologie. Semnul care l-a trimis de urgență la medic și care i-a salvat viața!

Un tată a cinci copii și-a salvat propria viață după ce și-a dat seama că suferă de cancer, în timpul unor teme la biologie pe care le făcea împreună cu fiica lui cea mare.

Jonathan Jenkyn, în vârstă de 43 de ani, îi arăta fiicei sale Alice, acum în vârstă de 17 ani, unde se află glandele gâtului, când a simțit, la palpare, că una dintre glandele sale este de dimensiunea unei boabe de strugure, scrie Daily Mail.

Jonathan a pus de urgență mâna pe telefon și și-a programat o vizită la doctor, unde a descoperit cancerul orofaringian.

Un cancer care, dacă nu este descoperit în stadii incipiente, poate duce la deces.

Jonathan Jenkyn a urmat un tratament agresiv, de chimioterapie intensivă și radioterapie, începând cu luna mai a anului trecut, iar acum, la început de an, medicii i-au dat vestea cea mare: s-a vindecat complet de cancer.

”Am avut mare noroc. Îmi ajut des copiii cu temele, însă asta a fost noroc pur. Îi arătat unde sunt ganglionii limfatici, cum îi gasești în corp, când am simțit o umflătură ca un bob de strugure la mine în gât, ceva ce nu mai avusesem până atunci”, a spus bărbatul.

Cancerul orofaringian se dezvoltă în orofaringe, care include tumori ale bazei limbii, amigdalelor și palatului moale.

 

 

Subiecte în articol: cancer orofaringian cancer
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Programul magazinelor mari din România, de Paște