Antena 3 CNN Externe Imagini rușinoase pentru administrația Trump! A fost chemat să țină un discurs la o universitate, când absolvenții s-au întors cu spatele și au plecat de la propria ceremonie

Imagini rușinoase pentru administrația Trump! A fost chemat să țină un discurs la o universitate, când absolvenții s-au întors cu spatele și au plecat de la propria ceremonie

Moment inedit în timpul unei ceremonii de absolvire din SUA, unde sute de absolvenţi au părăsit locurile lor, în semn de protest, la scurt timp după ce la pupitru a apărut vicepreședintele Mike Pence, care era invitat special, scrie The Telegraph.

Vice-preşedintele Pence a fost chemat să le țină un discurs absolvenților Universității Notre Dame din Indiana, moment în care aproximativ 150 de tineri s-au ridicat şi au plecat. 

Potrivit sursei citate, Universitatea era informată în legătură cu acțiunea de protest a absolvenților, după ce aceștia și-au exprimat nemulțumirea pentru faptul că, anterior, Donald Trump fusese invitat la ceremonie.

În ciuda respingerii masive cu care s-a confruntat, Mike Pence a continuat să-și țină discursul planificat.

 

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Programul magazinelor mari din România, de Paște