Antena 3 CNN Actualitate Social Era la pescuit împreună cu doi prieteni. La un moment dat, ceva neașteptat s-a întâmplat. Bărbatul era la un pas să își piardă viața

Era la pescuit împreună cu doi prieteni. La un moment dat, ceva neașteptat s-a întâmplat. Bărbatul era la un pas să își piardă viața

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta au intervenit, vineri, în sprijinul unei persoane în vârstă care intra în şoc anafilactic, după ce a fost înţepată de o insectă. 

Bătrânul, în vârstă de 67 de ani, se afla împreună cu doi prieteni la pescuit în dreptul kilometrului 4 al Dunării, Smârdan-Măcin, într-o zonă în care accesul este foarte dificil, atunci când a fost înţepat de o insectă. 

"Întrucât bărbatul intra în şoc anafilactic, a fost solicitat sprijinul pompierilor militari care s-au deplasat cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o barcă tip RIB şi trei subofiţeri. Din fericire, a fost găsit şi transportat în timp util şi predat Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ)', a declarat presei purtătorul de cuvânt al ISU Delta, Florentin Daciu. 

El a menţionat că nu se ştie deocamdată ce insectă l-a înţepat pe bărbat. 

Directorul SAJ, Dumitru Vâlcu, a declarat pentru AGERPRES că victima a fost stabilizată la Spitalul Orăşenesc din Măcin şi apoi transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Brăila.

Sursă: Agerpres
Subiecte în articol: pescuit barbat ISU
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia