Antena 3 CNN Externe A furat o sumă importantă de la compania pentru care lucra. Judecătorii au fost șocați când au aflat ce și-a cumpărat bărbatul cu acei banii 

A furat o sumă importantă de la compania pentru care lucra. Judecătorii au fost șocați când au aflat ce și-a cumpărat bărbatul cu acei banii 

Matthew Farrimond a fost contabilul unei firme de construcții și a fost găsit vinovat pentru furtul a 370.000 de lire sterline. Bărbatul a luat banii pentru a duce o viață lipsită de griji, dar și pentru a-și cumpăra mai multe pisici.

Poliția a declarat că gestul bărbatului a fost „cea mai mare amenințare” la adresa finanțelor firmei.

Serviciul de urmărire a corupției a declarat că Farimond și partenerul său au trăit „mult dincolo de mijloacele lor”, dar au reușit să depună un depozit de 150 000 de lire sterline pe o casă cu banii furați.

Poliția din Greater Manchester a declarat că Farimond, care a fost manager de finanțe la o companie din Westhoughton, a creat facturi false pentru a acoperi plățile în contul său.

Faptele sale au fost scoase la iveală când au fost descoperite două acte de control care arată plăți neplanificate către organizații de caritate, potrivit BBC.

 

Subiecte în articol: furat companie suma bani pisici
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania