Antena 3 CNN Actualitate Social A găsit un proiectil pe câmp și l-a dus acasă. A luat un ciocan și l-a lovit puternic. Ce s-a întâmplat la scurt timp e îngrozitor

A găsit un proiectil pe câmp și l-a dus acasă. A luat un ciocan și l-a lovit puternic. Ce s-a întâmplat la scurt timp e îngrozitor

Un bărbat de 50 de ani din satul Cotârgaci, comuna Bălţaţi din judeţul Iaşi, a găsit pe câmp, în extravilanul localităţii, duminică dimineaţă, un proiectil pe care l-a dus acasă, unde l-a lovit intenţionat cu un ciocan, astfel că dispozitivul a explodat, iar bărbatul a fost rănit.

Bărbatul a fost rănit la mâini şi a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Sf. Spiridon Iaşi, scrie news.ro. 
 
”Se fac verificări la nivelul secţiei, sub directa coordonare a şefului acesteia. Au fost informaţi despre eveniment şi poliţişti din cadrul SAESP- IPJ IAŞI. Recomandăm tuturor persoanelor, care gasesc astfel de dispozitive, să nu le atingă şi să apeleze, de îndată, numărul unic de urgenţă 112”, mai precizează IPJ Iaşi.
viewscnt

Subiecte în articol: proiectil camp ciocan
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș