Antena 3 CNN Actualitate A mancat fasole cu carnati la conserva ani la randul, iar medicii i-au dat o veste cumplita! Ce a patit un barbat din Buzau?

A mancat fasole cu carnati la conserva ani la randul, iar medicii i-au dat o veste cumplita! Ce a patit un barbat din Buzau?

De multe ori, din lipsa de timp sau comoditate, suntem nevoiti sa improvizam, in ceea ce priveste masa de pranz ori cina. Insa tocmai acest lucru l-a facut pe un buzoian de 44 de ani sa ajunga direct la spital, dupa ce a consumat o conserva de fasole cu carnati.
Barbatul, din Patarlagele, a acuzat o stare de rau, iar dupa ce medicii i-au facut analizele, au descoperit ca sufera de botulism.

Inspectorii sanitar veterinari au demarat o ancheta in acest caz. De asemenea, magazinul de uned a provenit produsul a fost verificat.

„A fost verificat magazinul de la care a fost cumparata conserva respectiva.  Cei de la magazin ne-au declarat ca au avut in stoc doar sase asemenea conserve, dintre care au fost cumparate doua, una de catre barbatul care s-a imbolnavit si o alta de catre alt localnic, care nu a contractat boala. Trei dintre conservele ramase in magazin au fost sigilate,  iar o alta a fost trimisa la Bucuresti pentru analize de laborator”, a precizat dr. Marijean Milea, reprezentant al DSVSA Buzau, potrivit Opinia Buzau.

 

Subiecte în articol: fasole carnati
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri