Antena 3 CNN Actualitate Inedit A mancat gogosi in masina si a ajuns la politie! A stat in arest 10 ore din cauza ca adora dulciurile

A mancat gogosi in masina si a ajuns la politie! A stat in arest 10 ore din cauza ca adora dulciurile

Un barbat din Florida a ajuns dupa gratii din cauza unor politisti care au crezut ca are droguri in masina, informeaza huffingtonpost.com. Daniel Rushing a mancat in masina mai multe gogosi glazurate si a facut mizerie. Cand politia l-a tras pe dreapta, agentul de circulatie a crezut ca e vorba de droguri si acesta a fost arestat.


Urmele albe au fost testate cu un kit special pentru astfel de substante deoarece politistii nu si-au dat seama ca e vorba de zahar pudra de fapt. Initial oamenii legii au crezut ca e cocaina, apoi au spus ca este metamfetamina cristal. Kitul a confirmat ca e vorba de un drog si barbatul a stat 10 ore in arest cand a putut sa iasa dupa ce i s-a platit cautiunea de 2.500 de dolari. La cateva saptamani de la incident, un laborator care a testat in amanunt probele albe colectate din masina barbatului nu reprezinta substante ilegale.  Acum, Daniel Rushing da in judecata statul Orlando si cere despagubiri de 15.000 de dolari.

Subiecte în articol: masina Politie droguri arest
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România