Antena 3 CNN Actualitate Inedit A mers să-și trezească fetița, dar copila nu mișca. Mama a început să plângă de disperare, a sunat la Salvare, iar acum cere ajutorul tuturor mămicilor - VIDEO

A mers să-și trezească fetița, dar copila nu mișca. Mama a început să plângă de disperare, a sunat la Salvare, iar acum cere ajutorul tuturor mămicilor - VIDEO

de M.Z.    |   

O tânără mamă din Rusia se confruntă cu o problemă gravă. Fetița ei suferă de o boală rară, căreia nici medicii nu-i dau de cap. Alexandra Metelkina povestește că fetița ei, atunci când se culcă, doarme zile întregi fără să se trezească deloc.

Într-o zi, fetița ei, Anya, în vârstă de șase luni, adormise la prânz, după o noapte agitată. Peste câteva ore i s-a părut ciudat că fiica ei nu se mai trezește, deși, de obicei, tresărea la cel mai mic zgomot. A încercat să o trezească, dar copila nici nu mișca. Speriată, femeia a început a chemat ambulanța, potrivit theweeklyobserver.com.

La spital, până și medicii erau confuzi. Nu au reușit nici ei să o trezească pe micuță. Era vie, nu era în comă și nu reușeau să-și dea seama ce are. Tot ce știau era faptul că se află într-un somn profund, care a continuat pentru încă o săptămână. Apoi, în mod miraculos, micuța s-a trezit ca și cum nimic nu se întâmplase.

Imediat după ce au fost externate, fetița a adormit și din nou nu s-a mai trezit pentru mult timp. Copila doarme săptămâni întregi fără să mănânce sau să bea apă. Medicii caută răspunsuri pentru ceea ce i-ar fi putut cauza Anyei ceea ce ei numesc ”Hypersomnia”. Boala fetiței, cunoscută sub acest nume, are cauze necunoscute. 

Mama Anyei este disperată și cere ajutorul mămicilor din întreaga lume, în speranța că va găsi pe cineva care îi poate da mai multe informații despre această boală rară ca să-și ajute fiica să ducă o viață normală.

Subiecte în articol: Rusia
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are