Antena 3 CNN Actualitate Locale A murit unul dintre bărbații răniți în incendiul de la Rafinăria Petrobrazi: "Transmitem sincere condoleanțe familiei și celor apropiați"

A murit unul dintre bărbații răniți în incendiul de la Rafinăria Petrobrazi: "Transmitem sincere condoleanțe familiei și celor apropiați"

Din păcate, una dintre persoanele implicate în incidentul care a avut loc pe 1 mai la Rafinăria Petrobrazi a decedat.

de Mia Lungu    |   

Un bărbat în vârsta de 59 de ani, salariat al unuia dintre contractorii angajați în revizia rafinăriei, rănit în incendiul de pe 1 mai, a murit.

Acesta fusese transportat de urgență, cu elicopterul, către un spital din Capitală, imediat după producerea incidentului.

"Transmitem sincere condoleanțe familiei și celor apropiați. Suntem în permanentă legătură cu contractorul pentru a ne asigura că familia beneficiază de tot sprijinul în aceste momente dificile. 

O a doua persoană implicată în incident este internată, în stare stabilă. Ne exprimăm speranța pentru o recuperare rapidă.

Citește și: Incendiu la Rafinăria Petrobrazi. Mai multe persoane, rănite. Intervine elicopterul SMURD

A fost constituită o echipă de investigație independentă, iar echipa rafinăriei cooperează îndeaproape cu autoritățile pentru a determina cauzele incidentului.

Menționăm că rafinăria se află în prima săptămână a unui proces de revizie a cărui durată este de șase săptămâni. Între timp, toate lucrările similare din cadrul rafinăriei au fost suspendate.", se arată în comunicatul transmis de reprezentanții OMV-Petrom.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept