Antena 3 CNN Timp liber Film Doliu în cinematografia românească. Una dintre actrițele generațiilor trecute a încetat din viață

Doliu în cinematografia românească. Una dintre actrițele generațiilor trecute a încetat din viață

de M.Z.    |   

Actrița româncă Flavia Buref a murit la vârsta de 82 de ani, a anunțat Virgil Niţulescu, fost manager al Muzeul Naţional al Ţăranului Român, potrivit Libertatea.ro.

„S-a prăpădit una dintre cele mai fermecătoare actrițe ale cinematografiei naționale: Flavia Buref. A debutat când avea 23 de ani, în ”Dincolo de brazi”. Ultimul film în care a părut a fost ”Nu filmăm să ne amuzăm”, când avea 40 de ani. S-a stins ieri (sâmbătă -n.r.), la 82 de ani. Dumnezeu să o odihnească!”, este mesajul trist transmis de Virgil Niţulescu, fost manager al Muzeul Naţional al Ţăranului Român.

Flavia Buref a făcut parte din Generația de Aur a cinematografiei românești, avându-i colegi în timpul studenției pe marii actori Amza Pelea, Draga Olteanu Matei, Constantin Rautki, Silviu Stănculescu, Silvia Popovici, Sanda Toma, Victor Rebenciuc, Gheorghe Cozorici, George Constantin și Mircea Albulescu.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Produsul tradițional preferat de români care nu va mai avea același gust