Antena 3 CNN Actualitate Inedit A reușit să scape de o paralizie facială într-un mod incredibil. Acum recomandă asta tuturor celor aflați în situația ei

A reușit să scape de o paralizie facială într-un mod incredibil. Acum recomandă asta tuturor celor aflați în situația ei

S-a trezit într-o dimineață că nu-și mai poate mișca fața, iar la 27 de ani, Anna Robinson a crezut că viața i s-a schimbat radical. A fost la medici, iar aceștia i-au pus diagnosticul crunt: suferă de paralizia Bell.

Potrivit specialiștilor, această boală este provocată de un virus, însă sunt șanse ca persoanele atinse de maladie să-și recapete mobilitatea. Asta a sperat și Anna, care din acea zi a luat o decizie inedită.

”Toată fața mă durea, de la bărbie la ureche, atât de tare că mă trezeam noaptea. De obicei sunt o persoană zâmbitoare, pozitivă și veselă, dar, așa, nu mai puteam să zâmbesc și era greu de trăit”, a explicat Anna.

La scurt timp, tânăra s-a forțat să zâmbească în fiecare zi și și-a documentat progresele făcând selfieuri. ”Fără asta este dificil să vezi schimbările subtile care sunt totuși încurajatorare. Când am văzut că asta a început să funcționeze, nu am cuvinte să exprim ce am simțit, este incredibil”, a povestit britanica.

După 10 săptămâni, Anna și-a recăpătat zâmbetul. Deși nu este încă vindecată total, Anna speră că într-o zi se va întâmpla acest lucru.

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are