Antena 3 CNN Actualitate Locale A vrut să-și omoare soțul cu securea, dar de beată ce era și-a tăiat degetele de la picioare! ”Soția mea are de micã probleme cu capul”

A vrut să-și omoare soțul cu securea, dar de beată ce era și-a tăiat degetele de la picioare! ”Soția mea are de micã probleme cu capul”

Clipe de groazã, asearã, pentru doi copii din satul Uncesti, comuna Zãpodezi, care au asistat fãrã voia lor la o ceartã de toatã pomina între pãrinti. 

Aflati în stare de ebrietate, sotii Ghetãu au pornit un mare circ in fata copiilor. Cei doi nu s-au multumit doar sã-si arunce cuvinte grele ci femeia, Maricela Ghetãu, a pus mâna pe o secure si a încercat sã-si loveascã sotul. 

Bãrbatul a avut mare noroc pentru cã sotia lui era atât de ametitã, încât a ratat tinta. S-a lovit însã singurã cu partea ascutitã a securei peste degetele piciorului drept, tãindu-si trei dintre ele. Ajuns la fata locului, echipajul de Prim-Ajutor a încercat sã o convingã pe Maricela cã trebuie sã o transporte la spital, însã fãrã sanse de reusitã. În ciuda eforturilor sotului si ale celor doi copii, femeia a refuzat, sub semnãturã, sã plece de acasã, iar dupã ce cadrele medicale i-au bandajat rana si au plecat în oras, s-a culcat.

“Sotia mea are de micã probleme cu capul. A fost si internatã la spitalul din Vaslui din cauza asta. Azi ne-am certat din nou, iar ea si-a tãiat degetele de la picior cu o secure. Nu e prima datã când încearcã sã mã loveascã. Acum opt ani mi-a bãgat cutitul în burtã. Noroc cu medicii de la Vaslui, cã mi-au salvat viata, altfel acum nu mai eram aici. Are scãpãri de astea, frecvent. Dacã bea un pahar, se schimbã, nu te mai poti întelege cu ea. Toatã cearta a început de la soacrã-mea. Nu ne întelegem deloc. Am cinci ani de când nici eu nu calc la ea în ogradã, dar nici ea nu vine la noi. Sotia îi tine partea, cã e mama ei.Dupã ce s-a tãiat, fata mai mare a sunat la 112. A venit salvarea, au vrut bãietii ãia sã o ducã la spital, dar a refuzat. Au bandajat-o si au plecat. Acum e bine, stã întinsã pe pat. Nu poate sã meargã din cauza rãnii, dar se face ea bine”, a declarat Ionel Ghetãu conform vremeanoua.ro.

“La cât de des se ceartã si se bat, mã întreb cum de mai pot sta copiii ãia cu ei. E pãcat cã asistã la scenele astea, care îi pot traumatiza pe viatã. Totul porneste de la bãuturã. Se îmbatã si se iau la bãtaie. Si el o bate pe ea si ea îl bate pe el. Câstigã cine e mai treaz. E o familie cu probleme, dar cu toate astea, copiii sunt foarte buni la învãtãturã. Sunt printre primii în clasele lor. E pãcat totusi cã nimeni nu-i vede cã suferã”, a spus o vecinã a familiei Ghetãu. 

Subiecte în articol: omorat sot sotie degete
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Klaus Iohannis se întâlnește cu Joe Biden la Casa Albă