Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident cumplit în Argeș provocat de un șofer fără permis. O femeie a murit și o altă persoană a fost rănită

Accident cumplit în Argeș provocat de un șofer fără permis. O femeie a murit și o altă persoană a fost rănită

UPDATE Șoferul care a părăsit locul accidentului este un tânăr de 19 ani, care nu deține permis de conducere. Acesta a fost reținut marți de polițiști. 

 

O femeie a murit şi un bărbat a fost rănit, luni seară, în urma coliziunii dintre două autoturisme produsă pe o stradă din municipiul Piteşti, unul dintre şoferi părăsind locul accidentului.

Potrivit informaţiilor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş, evenimentul rutier s-a produs pe strada Nicolae Dobrin, în urma impactului unul dintre autoturisme avariind şi o conductă a reţelei de gaze.

Echipele medicale care au intervenit la locul accidentului au găsit două victime, o femeie şi un bărbat. Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş au anunţat că în cazul femeii manevrele de resuscitare nu au avut rezultat, fiind declarat decesul, iar cealaltă victimă a fost transportată cu o ambulanţă la spital.

Șoferul unuia dintre autoturisme a părăsit locul accidentului, dar a fost găsit de polițiști ulterior. 

Sursă: Agerpres
Subiecte în articol: accident Argeş permis sofer
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai