Antena 3 CNN Actualitate Locale Un medic din Tulcea a murit, după ce o scândură dintr-un gard i-a străpuns parbrizul într-un cumplit accident în Vișeu de Sus, Maramureș

Un medic din Tulcea a murit, după ce o scândură dintr-un gard i-a străpuns parbrizul într-un cumplit accident în Vișeu de Sus, Maramureș

Un accident rutier cumplit s-a produs vineri seara pe drumul național 18 în cartierul Rădeasa din Vișeu de Sus, Maramureș, acolo unde un autoturism s-a izbit frontal cu o motocicletă. Impactul deosebit de violent a fost surprins de camerele de supraveghere montate în zonă.

de Vasile Dale    |   

Din primele informaţii, şoferul autoturismului a efectuat o manevra de depășire într-o zonă interzisă în care era linie continuă și trecere pentru pietoni şi a izbit în plin un motociclist polonez care circula regulamentar din sens opus. 

În urma impactului extrem de violent motociclistul a fost proiectat peste gardul unei gospodării fiind grav rănit. El a fost preluat de medici și este cu multiple fracturi.

Un medic din Tulcea a murit, după ce o scândură dintr-un gard i-a străpuns parbrizul 

După impact, şoferul autoturismului a ieșit de pe șosea a distrus un gard din lemn pe o porțiune de aproximativ 30 de metri și s-a oprit într-o casă.

La faţa locului şoferul a fost găsit decedat. O scândură din gardul distrus i-a străpuns parbrizul şi l-a ucis pe loc.

Victima a fost identificată în persoana unui medic din Tulcea, în vârstă de 60 ani. Acesta are doi copii, ambii medici la Vișeu de Sus.

Atenţie, urmează imagini cu puternic impact emotional!

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere