Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident dramatic în Bistrița! O femeie de 50 de ani a intrat în comă profundă după ce a fost lovită de o mașină

Accident dramatic în Bistrița! O femeie de 50 de ani a intrat în comă profundă după ce a fost lovită de o mașină

O femeie în vârstă de 50 de ani a ajuns, marţi seara, în comă profundă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bistriţa, în urma unui accident rutier produs pe DN 17, în localitatea Tiha Bârgăului.

Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, femeia s-ar fi angajat în traversarea drumului naţional prin loc nepermis şi fără să se asigure, moment în care a fost lovită de un autoturism condus de un tânăr de 29 ani, din Tureac.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

La locul accidentului s-au deplasat două echipaje SMURD: cel de terapie intensivă mobilă şi unul de prim-ajutor. Victima fost găsită inconştientă, cu otoragie şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Bistriţa.

Conform datelor transmise de SJU, femeia a ajuns la spital în stare gravă, în comă profundă, cu un traumatism cranio-cerebral sever şi a fost intubată.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili toate împrejurările în care a avut loc accidentul rutier.

Sursă: Agerpres
Subiecte în articol: Bistriţa
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!