Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident feroviar în Bihor. Oamenii au sunat speriați la 112

Accident feroviar în Bihor. Oamenii au sunat speriați la 112

de S.T.    |   

Un bărbat şi-a pierdut viaţa miercuri, după ce tractorul pe care-l conducea s-a lovit de un tren care circula între comuna Ciumeghiu şi municipiul Salonta, iar o minoră, de 15 ani, călătoare în tren, a suferit un traumatism cranio-cerebral minor şi o contuzie lombară, fiind transportată la spital.

Potrivit căpitanului Camelia Roşca, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Crişana, apelul de urgenţă la numărul unic 112 s-a făcut la ora 15.15, două echipaje de prim ajutor din Salonta şi Tinca, un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD Oradea, o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă deplasându-se la locul accidentului.

„Din păcate, şoferul tractorului, în vârstă de 67 de ani, a fost declarat decedat, prezentând leziuni incompatibile cu viaţa. Iar în tren, o minoră în vârstă de 15 ani, a fost rănită, prezentând traumatism cranio-cerebral şi contuzie dorso-lombară. I s-au acordat îngrijirile medicale şi a fost transportată la spital”, a declarat Camelia Roşca.

Sursă: Agerpres
Subiecte în articol: Bihor accident accident feroviar tren tractor
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"