Antena 3 CNN Actualitate Locale Metoda inedită prin care un gălățean a încercat să-şi ascundă urmele unui accident

Metoda inedită prin care un gălățean a încercat să-şi ascundă urmele unui accident

Un șofer care a lovit cu mașina un bătrân de 83 ani a încercat să-şi şteargă urmele şi să scape basma curată.

de Alexandra Dima    |   

Un bărbat din Galaţi a lovit cu maşina un pieton şi a fugit imediat de la locul accidentului. Mai mult decât atât, el a încercat să ascundă orice urmă şi şi-a dus maşina la fier vechi! 

El a fost descoperit la două zile după ce a fugit de la locul producerii accidentului. Victima sa se află în stare gravă la spital.

Accidentul a avut loc luni, pe o stradă din orașul Galați. Potrivit Poliției, un bărbat, în vârsta de 83 de ani, care traversa neregulamentar, a fost lovit de o mașină. Șoferul acesteia nu a oprit și a părăsit locul producerii accidentului.

Victima a fost dusă cu ambulanța la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Galați. Bătrânul a rămas internat în stare gravă la terapie intensivă.

Citeşte şi: Un şofer fără centură a zburat cu maşina de pe autostrada A4, în Ovidiu. Accidentul a fost filmat de o cameră de supraveghere 

După două zile de căutări, polițiștii l-au găsit pe șofer. Anchetatorii au aflat cu uimire că deja mașina fusese dusă la un centru de fier vechi.

„În urma activităților investigative efectuate de polițiștii, la data de 25.01.2023, a fost identificat conducătorul auto implicat în acest eveniment rutier, fiind vorba de un tânăr, cu vârsta de 23 de ani, domiciliat în municipiul Galați. Acesta a încercat să ascundă urmele producerii accidentului rutier, astfel că la scurt timp, a dus autoturismul la un centru de colectare și reciclare deșeuri feroase și neferoase din municipiul Galați, centru unde a fost găsit și ridicat acest autovehicul, în vederea continuării cercetărilor”, au anunțat reprezentanții IPJ Galați.

Bărbatul a fost luat de la locul de muncă și a fost reținut pentru 24 de ore. În acest caz se fac cercetări într-un dosar penal de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia. Joi, șoferul este așteptat în fața instanței și ar putea fi arestat preventiv.

Subiecte în articol: Galați accident
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian