Antena 3 CNN Actualitate Social Accident grav în județul Iași. O persoană și-a pierdut viața, iar alta este grav rănită, după ce două maşini s-au ciocnit

Accident grav în județul Iași. O persoană și-a pierdut viața, iar alta este grav rănită, după ce două maşini s-au ciocnit

Un accident grav s-a produs marţi după-amiază, în zona localităţii ieşene Strunga, unde au fost implicate două autoturisme. În urma incidentului, o tânără de 32 de ani a murit, iar un bărbat a fost grav rănit. Traficul în zona accidentului a fost blocat zeci de minute.

Potrivit news.ro, din primele cercetări ale poliţiştilor rezultă că şoferiţa unui autoturism marca BMW a pierdut controlul volanului, maşina a intrat pe contrasens şi s-a izbit violent de un Logan, care circula regulamentar.

La faţa locului au sosit un echipaj SMURD şi un altul al Serviciului Judeţean al Ambulanţei. Tânăra care conducea BMW-ul a fost scoasă din maşină în stop cardio-respirator. Medicii au efectuat timp de câteva zeci de minute manevrele de resuscitare, dar în final au declarat decesul acesteia.

Subiecte în articol: accident Iași autoturisme incident trafic
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are