Antena 3 CNN Actualitate Accident grav pe DN 22. Șoferul este în comă

Accident grav pe DN 22. Șoferul este în comă

Un bărbat aflat în stare de comă a fost transportat la spital după ce, miercuri dimineaţă, pe DN 22C, în timp ce circula cu maşina între localităţile Cernavodă şi Medgidia, într-o curbă deosebit de periculoasă a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa. 

Şoferul vinovat de producerea puternicei coliziuni, în vârstă de 34 de ani, nu a adaptat viteza autovehiculului la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed. 

"În data de 24.04.2019, ora 06:22, un bărbat de 34 de ani a condus un autoturism pe DN 22C, dinspre Cernavodă către Medgidia şi ajungând în zona Km 14, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, respectiv carosabil umed, a pierdut controlul direcţiei şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 52 de ani, care circula regulamentar din sens opus. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a primului conducător auto", potrivit IPJ. 

Pentru scoaterea victimei dintre fiarele contorsionate ale maşinii a fost solicitată intervenţia unui echipaj de descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea". 

Conform Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa, şoferul rănit grav a suferit "traumatism cranio-cerebral, stare de comă" şi a fost intubat, fiind preluat de un echipaj SMURD şi transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă. 

Sursă: Agerpres
Subiecte în articol: accident autoturisme
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Zeci de magistrați au picat testul psihologic