Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav pe DN1C. 16 persoane au fost rănite

Accident grav pe DN1C. 16 persoane au fost rănite

Un accident rutier soldat cu 16 victime a avut loc vineri dimineaţă, în jurul orei 7,00, pe DN 1C, în zona localităţii clujene Răscruci.

'Sunt 16 victime, din primele date toate conştiente, s-a început transportul lor către UPU. A fost o coliziune între un microbuz şi un autotren', a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, Ciprian Cornea.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, Daniel Boie, a afirmat că ar fi vorba de un microbuz care a lovit un tir ce venea din sens opus, în momentul în care acesta din urmă vira pe o stradă laterală.

'Din datele pe care le avem, un microbuz care transporta muncitori a lovit remorca unui tir care vira să intre pe o stradă laterală. Potrivit datelor noastre, în urma accidentului au fost 12 persoane rănite. Circulaţia a fost blocată şi poliţiştii fac cercetări pentru lămurirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul', a spus, pentru AGERPRES, Daniel Boie.

 

Sursă: Agerpres
Subiecte în articol: accident Cluj raniti victime microbuz rutier
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB