Antena 3 CNN Actualitate Accident teribil cu trei mașini în Gorj. Un bebeluș este în stare gravă, iar alte șase persoane au ajuns la spital

Accident teribil cu trei mașini în Gorj. Un bebeluș este în stare gravă, iar alte șase persoane au ajuns la spital

Un accident teribil a avut loc astăzi pe DE 79 Iași-Gorj. Șapte persoane printre care și un bebeluș au ajuns la spital.

de Ioana Mircea    |   

Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată astăzi cu privire la faptul că pe DE 79 Iași-Gorj s-a produs un accident rutier cu victime.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că un bărbat de 47 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DE 79 Drăguțești, din direcția Rovinari-Târgu Jiu, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu două autovehicule conduse de o femeie de 34 de ani, respectiv un tânăr de 21 de ani.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În urma impactului, cele trei autovehicule au fost proiectate în șanțul pluvial aflat pe marginea părții carosabile. Din accident, a rezultat vătămarea corporală a șapte persoane, toate fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul morții bărbatului aflat la sacrificarea unui miel, în Dolj: "Accidentul" a fost, de fapt, o crimă

Victimele au vârste cuprinse între 10 luni și 54 de ani.  Trei dintre acestea se află în stare gravă, printre care și bebelușul. Toate persoanele au fost transportate la spital.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cauzele și împrejurările producerii evenimentului.

 

Subiecte în articol: Târgu Jiu accident rutier
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"