Antena 3 CNN Actualitate Acuzații grave împotriva episcopului Slatinei. Zeci de preoți susțin că li se cer din ce în ce mai mulţi bani. „Suntem obligați să vindem o jumătate de kilogram de lumânări per familie”

Acuzații grave împotriva episcopului Slatinei. Zeci de preoți susțin că li se cer din ce în ce mai mulţi bani. „Suntem obligați să vindem o jumătate de kilogram de lumânări per familie”

de S.T.    |   

Preoţii din Olt se răscoală împotriva Episcopului Slatinei şi aduc acuzaţii grave.

Este vorba de 30 de preoţi din Olt care s-ar fi adresat poliţiei, potrivit adevărul.ro, cerând stoparea abuzurilor din partea episcopului Sebastian Paşcanu.

Preoţii se plâng că li se cer din ce în ce mai mulţi bani pe taxe şi s-ar pune în pericol chiar funcţionarea anumitor biserici mai puţin „productive”. Una din cele mai mari taxe este cea pentru televiziunea Trinitas, de 2.700 de lei pe an.

Un alt aspect care îi nemulţumeşte pe reprezentanţii bisericii este obligaţia de a vinde o jumătate de kilogram de lumânări de ceară per familie, din parohia fiecăruia. Liderul cartel Alfa OLT, la urechile căruia au ajuns nemulţumirile preoţilor, spune că dacă nu se iua măsuri va organiza o pichetare a sediului Episcopiei Slatinei şi Romanaţilor.

Subiecte în articol: episcop Olt
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept