Antena 3 CNN Show Showbiz Acuzaţii grave la adresa Andreei Marin. Vedeta se apără: A fost o greşeală de traducere

Acuzaţii grave la adresa Andreei Marin. Vedeta se apără: A fost o greşeală de traducere

Un scandal mediatic a izbucnit de câteva zile, după ce un om de afaceri turc a declarat că „duşmanii preşedintelui Erdogan” i-au plătit pe jurnaliştii români, pentru a denigra regimul de la Ankara, la postul public de televiziune.

Presa a speculat imediat că este vorba de grupul de jurnalişti care au plecat în Turcia în urmă cu trei ani. Printre aceştia s-au aflat şi Andreea Marin şi Robert Turcescu. Replica Andreei Marin nu a întârziat să apară:

„Este vorba despre nişte afacerişti turci în România, printre care se află şi preşedintele Camerei de Comerţ Turco-Română, care ar fi organizat o conferinţă de presă în care au susţinut regimul lui Erdogan şi au făcut aluzii grave la adresa unor jurnaişti din România. Se pare că aluzia este şi la mine, pentru că acum 3 ani am fost, la invitaţia şcolii în care învaţă fiica mea, să vedem Istanbulul. Se pare că, spune domnul care a făcut conferinţa, am fost invitaţi în Turcia încercând să facem cunoscută Turcia ca fiind nedemocratică, la TVR. TVR le solicită celor care au făcut aceste declaraţii să le retragă, iar ei au spus că a fost o greşeală de traducere.  Eu am fost, în ultimii ani, unul dintre cei mai eficienţi promotori ai Turciei, în România. Promotor al sistemului medical, al detoxifierii, al turismului, al culturii acestei ţări. Pentru că Turcia este a doua ţară în care mă simt ca acasă”, a declarat Andreea Marin, la Antena Stars.

Subiecte în articol: Andreea Marin TVR
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște