Antena 3 CNN Life Adevăruri ascunse. Culorile norocoase ale anului 2020. Recomandările numerologului Mihai Voropchievici

Adevăruri ascunse. Culorile norocoase ale anului 2020. Recomandările numerologului Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a spus, la Adevăruri ascunse, de la Antena 3, ce putem face în 2020 pentru a ne merge bine tot anul, în ce culori să ne decorăm locuința și ce accesorii să purtăm la orice ținută.

”Energia benefică a șobolanului de metal vine cu niște coordonate. Anul universal 4 e un an în care trebuie să faci ceva în locuința ta. Să o îmbunătățești, să schimbi ceva”, a spus Mihai Voropchievici, la Antena 3.

”E un an în care trei culori au puteri extraordinare: Albul, Argintiul și Auriul. Albul, adică puritatea, lumina, iar argintiul și auriul sunt culori la care toți trag. (...) Universul îți dă două culori încântătoare care îți permit să strălucești”, a mai spus numerologul Voropchievici.

Cu toate acestea, în 2020 nu sunt de neglijat nici culorile: violet, albastru și gri.

”Paleta pictorului anului 2020 cuprinde o multitudine de culori”, a mai spus Voropchievici, care le-a îndemnat pe femei să poarte cu încredere accesorii metalice la orice ținută.

Subiecte în articol: Adevăruri ascunse
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi