Antena 3 CNN Actualitate Adevăruri de viață. Medicul Monica Pop, despre lupta ei cu cancerul

Adevăruri de viață. Medicul Monica Pop, despre lupta ei cu cancerul

Medicul Monica Pop a fost invitata Danei Grecu la prima ediție a noii sale emisiuni, "Adevăruri de viață", care a debutat duminică la Antena 3.

Monica Pop a povestit cum a decurs lupta ei cu moartea după ce a fost diagnosticată cu cancer.

"Prima dată m-am luptat cu moartea mea și pe urmă cu a celorlalți. Îmi aduc aminte că după prima intervenție chirurgicală (au fost trei - și acuma e totul în regulă, atunci nu a fost) a venit domnul profesor Lascăr în vizită la reanimare să mă vadă și a spus numai dvs. puteați scăpa din așa ceva. Eu nu mi-am dat seama că a fost chiar așa de grav și în momentul în care am aflat diagnosticul a fost un moment... Colegul meu care m-a operat nu mi-a spus. Nu a avut curajul să-mi spună. Eram colegi, ne cunoaștem de atâta vreme. Nu mi-a spus și am văzut în biletul de externare că e un cancer de colon", a dezvăluit Monica Pop.

Medicul a mărturisit că inițial a fost convinsă ca e așa, după care a început să se îndoiască. Vestea care a căzut ca un trăznet a fost când medicul care a operat-o i-a spus că a făcut tot ce a ținut de el, dar că va trebui să o vadă și un oncolog.

"Acela a fost momentul îngrozitor. Până atunci nu am realizat - a zis oncolog. Și am spus că nu vreau să merg. A fost așa o prostie în capul meu. Am refuzat să merg, să mă tratez"

Monica Pop a spus că cea care a convins-o să facă tratamentul a fost fiica sa. Mai exact, lacrimile pe care le-a văzut șiroind pe chipul acesteia.

Subiecte în articol: Monica Pop
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta