Antena 3 CNN Actualitate Locale Adolescent de 13 ani, găsit mort după ce a căzut de pe clădirea fostei maternităţi din Drobeta-Turnu Severin

Adolescent de 13 ani, găsit mort după ce a căzut de pe clădirea fostei maternităţi din Drobeta-Turnu Severin

Caz șocant în Drobeta-Turnu Severin, acolo unde un adolescent de 13 ani a murit, după ce a căzut de pe clădirea fostei maternități.

de Adriana Drăghici    |   

La fața locului, s-au deplasat echipaje de Poliție și unul al Ambulanței. Din păcate, pentru adolescentul de 13 ani nu s-a mai putut face nimic. 

Minorul a murit pe loc în urma căderii în gol de la aproximativ 7-8 metri, după ce s-a izbit direct de pământ. 

"Echipajul Serviciului Județean de Ambulanță a fost solicitat să intervină în cazul unui minor de 13 ani, solicitarea către dispeceratul 112 fiind aceea că minorul a fost găsit aruncat de pe clădirea veche a maternității. 

Echipajul de tip C2 al Serviciului Județean de Ambulanță Mehedinți s-a deplasat la fața locului, unde a constatat că minorul de 13 ani a decedat, leziunile fiind incompatibile cu viața. 

Când am ajuns noi, copilul era căzut pe pământ. Leziunile au fost foarte grave, incompatibile cu viața, iar decesul s-a produs pe loc. Noi nu am mai putut efectua resuscitarea", a declarat Cornelia Bernardi, medic SAJ Mehedinți.

Oamenii legii au deschis, în acest caz, o amplă anchetă, pentru a se stabili cauzele în care adolescentul a murit.

Principala pistă luată în calcul de anchetatori este cea a sinuciderii, căci există indicii care ar arăta că băiatul s-ar fi certat, pe parcursul zilei, cu prietena sa.

"La data de 7 noiembrie a.c., ora 22.50, Poliția Municipiului Drobeta-Turnu a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că nepotul său, în vârstă de 13 ani, s-a aruncat în gol de pe o clădire din municipiu. 

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică, care au constatat că cele sesizate se confirmă. 

În urma verificărilor efectuate de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale, s-a stabilit că, în jurul orei 21.00, minorul ar fi plecat de la locuința sa, unde locuia împreună cu părinții, spunându-le acestora că merge să se plimbe. 

Ulterior, mama acestuia, văzând ca nu răspunde la telefon, a plecat în căutarea minorului, folosindu-se de o aplicație instalată pe telefonul lui, găsindu-l în curtea fostei maternități, cu răni vizibile la nivelul capului. 

De asemenea, la fața locului s-a prezentat un echipaj SAJ, care a constatat decesul minorului. Trupul neînsuflețit a fost ridicat, în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cauzelor decesului. 

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", informează un comunicat de presă al Poliţiei Mehedinţi.
 

Subiecte în articol: maternitate mort cazut
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Programul magazinelor mari din România, de Paște