Antena 3 CNN Actualitate Trei adolescenţi din Piteşti, amendaţi după ce au vandalizat o toaletă publică

Trei adolescenţi din Piteşti, amendaţi după ce au vandalizat o toaletă publică

Trei adolescenţi au fost filmaţi în timp de vandalizau o toaletă publică din Piteşti. În imagini se observă cum băieţii lovesc uşa wc-ului cu un mop, apoi îl aruncă pe scoperiş şi pleacă.

de Georgiana Adam    |   

La câteva minute aceştia s-au întors şi au continuat să lovească uşa. Doi dintre ei şi-au blocat prietenul în toaletă. Imaginile au ajuns pe mâna poliţiei care a reuşit să îi identifice pe tineri. Părinţii acestora au fost amendaţi cu câte 100 de lei.

Trei adolescenți au fost filmați în Pitești în timp ce vandalizau o toaletă publică. Polițiștii i-au identificat după filmări și le-au amendat părinții. Doi băieți de 14 ani și unul de 15 ani. În imagini se vede cum tinerii lovesc ușa wc-ului cu un mop luat chiar din interior.

Îl aruncă apoi pe un acoperiș, apoi pleacă. Se întorc, desfac același mop și lovesc din nou ușile. Unul dintre băieți intră în toaletă, iar ceilalți îl blochează acolo. 
Imaginile au fost ridicate de către polițiștii locali din Pitești.

I-au găsit pe tineri și le-au amendat părinții. 100 de lei de fiecare. Și trebuie să repare ușa toaletei.
Trei adolescenti au fost filmati in Pitesti in timp ce vandalizau o toaleta publica. Politistii i-au identificat dupa filmari si le-au amendat parintii.

Doi baieti de 14 ani si unul de 15 ani. Sunt doua minute de imagini in care se vede cum lovesc usa wc-ului public dintr-un parc cu un mop, apoi folosesc coada mopului ca sa il blocheze pe unul dintre ei in interior.
 

Subiecte în articol: toaleta adolescenti
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania