Antena 3 CNN Politică Adrian Năstase, ironie la adresa lui Iohannis: Președintele merge la evenimentul de la Sibiu ca să aibă ce să îi spună soției

Adrian Năstase, ironie la adresa lui Iohannis: Președintele merge la evenimentul de la Sibiu ca să aibă ce să îi spună soției

Fostul premier Adrian Năstase a fost întâmpinat cu aplauze de către multi dintre pesediștii cu state vechi în partid din județul Vaslui, miercuri seară, inclusiv de către liderul PSD, Dumitru Buzatu, un mai vechi colaborator al lui Năstase. 

Adrian Năstase a vorbit printre altele și despre Summit-ul de la Sibiu. Fostul premier susține că Iohannis merge acolo ca să aibă ce să îi povestească soției.

“Președintele Iohannis merge la Sibiu, la acea întâlnire de care se vorbeste în toată țara, după care se duce acasă și îi spune soției, pentru că el nu are nicio legătură cu Guvernul”, a spus Năstase, potrivit vremeanoua.ro. 

Lucrurile evoluează într-o direcție nefericită, a spus fostul premier, care a declarat că “nu poți vorbi întruna de pensii, mai este nevoie să discuți și despre probleme care îi interesează pe oameni”. 

Subiecte în articol: Nastase
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs