Antena 3 CNN Actualitate Afla cum sa transformi machiajul de zi in machiaj de seara in doar cateva minute! (P)

Afla cum sa transformi machiajul de zi in machiaj de seara in doar cateva minute! (P)

Suntem persoane ocupate. Intre orele pretrecute la locul de munca, drumurile pe care trebuie sa le facem zilnic si toate celelalte activitati care intervin in mod neprevazut, este o minune ca avem timp sa ne mai hranim. Iar cand vine vorba de machiaj, cateodata chiar pare o misiune imposibila sa arati bine si sa ai un look bine pus la punct in orice moment al zilei. Daca vorbim despre evenimente neplanificate, o invitatie in oras de ultim moment poate sa iti dea cateva emotii.

Ai mai trecut prin astfel de momente. Ti-ai aplicat rapid cateva produse cosmetice, ai schimbat pantofii cu ceva ce aveai sub birou ca plan de rezerva si ti-ai aranjat parul trecand putin cu degetele prin el si ravasindu-l pentru un look mai sexy. Sigur te-ai gandit macar o data ca semeni cu Clark Kent – cam acelasi lucru facea si el ca sa devina Superman. Dar nici macar Superman nu avea asii din maneca pe care o femeie ii are ca sa devina superba in doar cateva minute. Uite cum poti sa iti transformi machiajul de zi in machiaj de seara cat ai spune ,,produse cosmetice”.

Retuseaza-ti rujul de buze

Daca ai ales un ruj cremos sau un luciu de buze, nu iti va fi greu sa reimprospatezi machiajul buzelor. Doar aplica inca un strat si vei avea din nou un aspect foarte catifelat, iar culoarea isi va recapata intensitatea. Daca ai decis de dimineata ca este timpul pentru un ruj mat, va trebui sa folosesti niste servetele demachiante si sa il indepartezi de pe buze. Rujurile mate au o formula diferita fata de celelalte variante. Daca aplici un extra strat, aspectul general al machiajului va fi ruinat, iar buzele tale vor arata foarte deshidratate si imbratranite.

Contureaza pometii

Contouring-ul este o tehnica de machiaj usor de obtinut, care iti va transforma foarte rapid look-ul si il va face potrivit pentru o seara in oras. Alege doua nuante de pudra si creeaza umbrele necesare pentru un machiaj dramatic si de efect.

Foloseste un tus de ochi

Uneori, mai ales atunci cand te misti contracronometru, tusul de ochi este produsul cosmetic care te salveaza din orice situatie. Opteaza pentru un machiaj cateyes accentuat, cu linii putin mai groase decat ceea ce porti la birou si scoate la iveala felina pe care o tii in tine. Vei observa singura cum machiajul tau se va schimba radical!

Smokey eyes?

Daca esti o maestra a machiajului cat eyes si trasezi liniile cu rapiditate, ai timp sa creezi cateva umbre seducatoare. Nu uita si de pleoapa inferioara! Foloseste un creion dermatograf Khol si blenduieste liniile trasate – astfel, vei oferi intensitate ochilor tai.

Nu uita de iluminator!

Nimic nu se compara cu stralucirea pe care iluminatorul o ofera machiajului de seara. Foloseste o pudra irizata – aplica din plin pe pometi, tampla si frunte si sigur vei fi in centrul atentiei oriunde vei merge diseara! Incearca pudrele irizate de la Melkior Professional. Acestea ofera tenului tau o luminozitate naturala si un aspect foarte fresh.

 

 

Subiecte în articol: machiaj
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM