Antena 3 CNN Economic Ajutoarele de Paşte pentru milioane de români vor fi disponibile de joi | Anunţul făcut de ministrul Marcel Boloş

Ajutoarele de Paşte pentru milioane de români vor fi disponibile de joi | Anunţul făcut de ministrul Marcel Boloş

Banii veniţi de la Guvern devin disponibili de joi pentru toţi cei 2.4 milioane de români care beneficiază de ajutoare, este promisiunea ministrului Marcel Boloş făcută în direct la Antena 3 CNN.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Ministrul Fondurilor Europene a vorbit şi despre pachetele cu alimente de bază care ar trebui să ajungă la beneficiari cel târziu la sfârşitul lunii mai.

"2,4 milioane de beneficiari a câte 250 de lei. Sunt 632 de milioane de lei care sunt viraţi către beneficiari, sunt disponibili începând de joi pentru a putea face cumpărăturile de Paşte.

Sute de mii de pachete alimentare vor ajunge la centrele locale de distribuţie. Sunt cele 25 de kilograme de produse alimentare pe care le oferim. E ultima tranşă pe care o avem din vechea perioadă de programare: zahăr, ulei, făină, mălai.

Sunt alimente de bază pentru 1.188.000 de beneficiari şi sperăm ca până la sfârşit de aprilie şi început de mai să închidem toată această distribuţie", a declarat ministrul Marcel Boloş.

Citeşte şi: Au intrat banii pe voucherele de alimente. Marcel Boloş: "Am decalat data, ca românii să-şi poată face cumpărăturile înainte de Paşte"

Subiecte în articol: marcel bolos
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept