Antena 3 CNN Politică Neînțelegeri în alianța USR-PLUS la Iași. Dezbaterea dintre Cosette Chichirău (USR) şi Liviu Iolu (PLUS), sub semnul întrebării

Neînțelegeri în alianța USR-PLUS la Iași. Dezbaterea dintre Cosette Chichirău (USR) şi Liviu Iolu (PLUS), sub semnul întrebării

Au apărut neînțelegeri în alianța USR-PLUS la Iași. Pe de o parte, USR anunță că dezbaterea programată, duminică, între Cosette Chichirău (USR) şi Liviu Iolu (PLUS) pentru stabilirea candidatului alianţei USR-PLUS la primărie, se amână, în timp ce PLUS susține că se va ține și în absenţa candidatului USR.

Filiala ieşeană a USR Iaşi a anunţat pe pagina de Facebook că amână dezbaterea de duminică între Cosette Chichirău - USR şi Liviu Iolu - PLUS.

"Amânăm evenimentul de duminică pentru a organiza o dezbatere mai largă, incluzând mai mulţi actori politici ieşeni. În contextul ultimelor evenimente de pe scena politică a Iaşului, dorim să avem o dezbatere mai extinsă a dreptei, prin care să punem pe masă proiectele noastre, să decidem împreună şi cu ajutorul cetăţenilor ce este mai bine pentru ieşeni“, precizează USR Iaşi, într-un anunţ postat pe Facebook.

De partea cealaltă, reprezentanţii PLUS susţin că dezbaterea de duminică se va ţine la ora stabilită, chiar şi în absenţa candidatului USR, Cosette Chichirău.

Subiecte în articol: USR-PLUS Cosette Chichirău Liviu Iolu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă