Antena 3 CNN Actualitate ALERTĂ la Spitalul Floreasca din Capitală! 2 secții au fost deja închise după ce mai multe cadre medicale au fost confirmate pozitiv cu coronavirus

ALERTĂ la Spitalul Floreasca din Capitală! 2 secții au fost deja închise după ce mai multe cadre medicale au fost confirmate pozitiv cu coronavirus

Situație alarmantă la Spitalul Floreasca din Capitală. Două secții sunt închise ca urmare a faptului că mai multe cadre medicale au fost testate pozitiv pentru coronavirus. Între timp, apar acuzații dure din partea rudelor angajaților spitalului care susțin că cei din conducere ar fi ascuns rezultatul pozitiv al unui pacient.

de Laura Dinu    |   

Secția de Chirurgie III și secția de Gastroenterologie de la Spitalul Clinic de Urgenta "Floreasca" sunt închise din cauza faptului că mai multe persoane au fost depistate pozitiv cu coronavirus.

15 persoane de pe secția Chirurgie infectate cu coronavirus

În cadrul secției de Chirurgie III, nu mai puțin de 15 persoane din personalul medical au fost confirmate pozitiv. Este vorba despre un medic rezident, asistente și infirmiere. 

Reprezentanții spitalului susțin că nu se pune problema ascunderii rezultatului pozitiv al unui pacient, așa cum spun rudele angajaților.

De asemenea, aceștia spun că spitalul face toate demersurile pentru a izola virusul, motiv pentru care activitatea în cele două secții a fost sistată.

Cât despre secția de Gastroenterologie, aceasta și-a suspedat activitatea încă de săptămâna trecutâ, când 5 angajați au fost depistați pozitiv. 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs