Antena 3 CNN Actualitate Alesia are 13 ani și a dispărut duminică din fața casei. Ultima dată a fost văzută când urca într-o mașină cu trei bărbați

Alesia are 13 ani și a dispărut duminică din fața casei. Ultima dată a fost văzută când urca într-o mașină cu trei bărbați

Alesia Andreea Cernat are 13 ani și este din Șura Mare. Ea a dispărut duminică de la domiciliu și nu s-a mai întors.

Mama copilei povestește că aceasta a fost vizitată duminică după-amiază de o colegă de clasă. Când aceasta a vrut să plece, Alexia s-a oferit să o conducă până la poartă, dar nu s-a mai întors. Speriată, mama a căutat-o pe la rude și prieteni dar nu a reușit să-i dea de urmă, scrie oradesibiu.ro.

Niște prieteni de-ai fetei i-au spus că au văzut-o când se urca într-o mașină cu trei bărbați și cu încă o colegă.

„Mi-a spus o colegă de-a ei că ar fi pe undeva prin Arpașu de Sus, la niște băieți pe care i-a cunoscut pe Internet. Cineva mi-a zis că a încercat să ia legătura cu mine dintr-o benzinărie. Ea nu are telefon. Nu știu ce să fac. Suntem disperați”, a declarat pentru Ora de Sibiu, Doina Cernat, mama Alexiei.

Disperați, părinții au cerut ajutorul polițiștilor.

Nu este prima dată când copila fuge de acasă. Ultima dată a fugit anul trecut înainte de Craciun, după o ceartă cu bunica.

Semnalmente Alexia Cernat

Alesia are 1,55 m, 52 de kg, are ochi căprui și păr șaten. Când a dispărut, fata era îmbrăcată cu o geaca albastră, cu steluțe, avea o cămașă în carouri, cu negru, colanți negri și adidași albi.

Oricine poate oferi detalii despre ea, ne poate contacta sau poate suna la Poliție sau la numărul de urgență 112.

Subiecte în articol: fata disparuta
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs