Antena 3 CNN Actualitate Inedit Alex a comandat o porție de pește la restaurant, iar câteva minute mai târziu a intrat în comă. „Nu pot să respir, să-mi respire cineva în gură!”

Alex a comandat o porție de pește la restaurant, iar câteva minute mai târziu a intrat în comă. „Nu pot să respir, să-mi respire cineva în gură!”

Alexander Hall a comandat o porție de pește la restaurant, neștiind că asta îi va declanșa o reacție alergică atât de severă încât îl va ucide.

Alexander, din Ballarat, Australia, ieșise în oraș cu soția lui gravidă să ia cina. La masă, bărbatul de 37 de ani și-a comandat un pește despre care el însuși a spus, cu câteva minute înainte de tragedie, că nu l-a mai consumat de câțiva ani pentru că mereu avea impresia că i se umflă buzele după ce-l mănâncă, scrie The Sun.

Câteva clipe mai târziu, femeia a văzut cum Alexander începe să transpire abundent și să se chinuie să respire. Clientii care au asistat la întreaga scenă au sărit să-i acorde primul ajutor însă a fost în zadar.

„Nu pot să respir, am nevoie de cineva să-mi respire în gură, nu pot respira!”, au fost ultimele lui cuvinte.

"Nu s-a putut face nimic, am fost atât de speriată și am văzut că și el a fost speriat, nu a vrut să ne părăsească", a povestit femeia.
Alex a fost dus de urgență la spital și plasat în comă indusă, dar starea lui s-a deteriorat și a murit cinci zile mai târziu.

Cauza morții: anailaxie severă și hipoxie cerebrală.
 

Subiecte în articol: reactie alergica
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri