Antena 3 CNN Actualitate Locale Alexandra era cea mai tânără mămică moartă în cumplitul accident din Ialomița! Cu puțin timp înainte de tragedie, luase o decizie care i-ar fi putut salva viața. Mărturiile cutremurătoare ale familiei

Alexandra era cea mai tânără mămică moartă în cumplitul accident din Ialomița! Cu puțin timp înainte de tragedie, luase o decizie care i-ar fi putut salva viața. Mărturiile cutremurătoare ale familiei

Alexandra Maria Badea și-a pierdut viața în accidentul tragic din Ialomița, la doar 22 de ani, la scurt timp după ce a devenit mamă. 

Unii dintre apropiații fetei au spus că Alexandra și-ar fi presimțit moartea și tocmai de aceea a luat o decizie importantă, dar pe care nu a mai reușit să o ducă la bun sfârșit. 

Se apucase de școala de șoferi și mai avea doar câteva zile până la obținerea permisului de conducere. Tatăl tinerei spunea că era foarte fericită că luase sala și abia aștepta să ajungă și la traseu. Se pare că tânăra hotărâse să-și cumpere și mașină ca să nu mai facă în fiecare zi naveta spre București. 

“Acum făcea şcoala de şoferi, era foarte bucuroasă că luase sala şi urma să dea traseul. Şi culmea, o omoară un şofer profesionist. Pentru mine era cel mai bun copil… Altceva ce aş putea să vă spun? Îngerul meu”, a spus tatăl Alexandrei Badea.

Opt mame și-au pierdut viața în accidentul tragic din Ialomița. Rudele vor primi bani de la autorități pentru înmormântări, iar despăgubiri ar putea primi de la angajatorii victimelor, tragedia fiind considerată accident de muncă.

Subiecte în articol: alexandra tanara accident
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident