Antena 3 CNN Actualitate Cumpănaşu: "Voi, astea care o ardeaţi cu mine la 14 ani prin toalete şi aţi ajuns profesoare, o fi corect să daţi lecţii elevilor?"

Cumpănaşu: "Voi, astea care o ardeaţi cu mine la 14 ani prin toalete şi aţi ajuns profesoare, o fi corect să daţi lecţii elevilor?"

Alexandru Cumpănaşu, administratorul contului 'Profu' online' de pe reţeaua de socializare TikTok, apare într-o înregistrare video în care susţine că a făcut "sex în toaletă" cu minore care, ulterior, au ajuns "profesoare, învăţătoare şi directoare de şcoli".

de Adrian Iclozan    |   

Preşedinte de ONG, protagonist al mai multor episoade publice controversate legate cazul crimelor de la Caracal şi pus sub acuzare de procurori pentru fraudă, Cumpănaşu evocă în clipul respectiv episoade intime care s-ar fi petrecut la Costineşti.

El  li se adresează profesoarelor, fără a le nominaliza, cu "Nu vă e, mă, ruşine?" şi susţine că acestea nu au calitatea să admonesteze elevii, dat fiind trecutul lor.

"Acum ţin lecţii de moralitate când la 14-15 ani făceau sex cu mine? Acestor femei care vă reproşează acum 'Vai, eşti vopsită în cap. Ai piercing...' şi care spun 'voi sunteţi aşa, noi eram nişte sfinte' le spun aşa: Nu vă e ruşine puţin? Să vă aduc aminte de sexul prin toalete pe care l-am făcut cu unele dintre voi, şi aţi ajuns profesoare?

Cumpănaşu: Prima mea experienţă sexuală a fost una bizară

Nu mai bine daţi nişte sfaturi utile din experienţele voastre de viaţă mai puţin reuşite? Că eu asta încerc să fac. Şi eu am avut experienţe de viaţă mai puţin reuşite. Prima experienţă sexuală a fost una bizară, aşa... La 13 ani...Mă rog, nu vreau să insist, dar a fost cam bizară.

Astea care vă daţi fete mari, profesoarele astea...Nu vă mai daţi fete mari, că aţi fost colege de generaţie cu mine. De Costineşti vă mai aduceţi aminte? Că aţi ajuns profesoare, învăţătoare, directoare de şcoli...

Voi astea care la 14 ani, cum zic copiii de azi, o ardeaţi aşa cu mine şi părinţii vă ştiau de îngeraşi... O fi corect să le daţi lecţii şi să vă răţoiţi la fetele sau la băieţii din ziua de azi?", spune Cumpănaşu în înregistrarea care a ajuns în spaţiul public.

Poliţia s-a autosesizat şi verifică înregistrările lui Cumpănaşu de pe reţeaua chinezească

Circa 20.000 de mii de înregistrări provenind de pe contul TikTok al lui Alexandru Cumpănaşu sunt verificate de poliţie. Anchetatorii s-au autosesizat după ce au apărut informaţii privind discursul agresiv şi cu elemente de natură sexuală pe care acesta îl foloseşte în relaţia cu publicul său, format preponderent din elevi.

Contul lui Cumpănașu are peste 500.000 de urmăritori iar în clipurile postate de acesta sunt criticaţi, în cuvinte dispreţuitoare, profesorii și sistemul de educație din România.

Performanţele lui Cumpănaşu în spaţiul online au atras şi reacţii politice. Deputatul liberal Pavel Popescu l-a numit pe Cumpănaşu "un descreierat care instigă la ură, abandon școlar și care în mod indirect le face avansuri elevelor minore în discuțiile publice cu ele, în vazul nostru, al tuturor."

Popescu a cerut suspendarea contului TikTok al lui Cumpănaşu şi a folosit cazul acestuia pentru a invoca nevoia de "legislație pentru social media".

 

Subiecte în articol: Alexandru Cumpanasu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept