Antena 3 CNN Actualitate Alina Gorghiu, la un pas de demisie din fruntea partidului

Alina Gorghiu, la un pas de demisie din fruntea partidului

UPDATE: Preşedintele PNL, Alina Gorghiu şi secretarul general, Ilie Bolojan, i-au anunţat duminică noapte pe liderii organizaţiilor judeţene ai partidului că îşi dau demisia de la conducerea formaţiunii, dar aceştia au refuzat să o accepte, recomandându-le să rămână în funcţii până la congresul de anul viitor, conform news.ro

---

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, isi va anunta oficial demisia luni dimineata, ca urmare a rezultatului slab obtinut de liberali la alegerile parlamentare, afirma surse din partid, potrivit stirileprotv.ro.

Intre timp, liberalii fac o numaratoare paralela a voturilor, iar vestile nu sunt deloc bune, rezultatele fiind, se pare, mai slabe decat cele din sondajele la iesirea de la urne.

Potrivit exit-poll-urilor, PNL are sub 22% din voturi atat la Camera cat si la Senat.

Liderii PNL spun ca mobilizarea a fost slaba in Ardeal, dar si ca primarii din mediul rural "s-au vazut cu sacii in caruta" si nu s-au mai implicat. Insa presedintele partidului nu a vorbit oficial despre aceste lucruri si abia luni va veni cu o declaratie oficial despre rezultatele acestui scrutin.

Tot neoficial, exista voci in PNL care cer demisii - si nu doar cea a Alinei Gorghiu, ci a intregii conducerii. Maine, cel mai probabil, Gorghiu isi va depune demisia, dat fiind ca s-a angajat ca daca nu va face un scor de cel putin 30% isi va da demisia.

Duminică seară, Alina Gorghiu a evitat să dea un răspuns clar dacă va demisiona din fruntea PNL, în condiţiile în care, în campania electorală a afirmat că, în cazul în care liberalii nu vor intra la guvernare, ea va pleca de la conducerea partidului.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași