Antena 3 CNN Politică Gorghiu, mesaj pentru USR: "E hilar să depui o moțiune împotriva guvernului din care faci parte. Această inepție a fost marca PSD"

Gorghiu, mesaj pentru USR: "E hilar să depui o moțiune împotriva guvernului din care faci parte. Această inepție a fost marca PSD"

Senatorul PNL Alina Gorghiu a catalogat, la Antena 3, declaraţiile colegilor de la USR-PLUS ca pe unele ale unor "copii răsfăţaţi" şi se declară convinsă că tonul lor se va tempera.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Gorghiu a comparat situaţia de faţă cu cea apărută după remanierea lui Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătăţii.

"În privința declarațiilor colegilor mei de coaliție, unele sună a copii răsfățați, dar sunt colegii noștri, îi respect, le respect pasiunea și de multe ori agresivitatea în declarații. 

Sunt absolut convinsă că tonul se va tempera pe măsură ce vor analiza situația și am să vă spun de ce. USR nu are semnături în acest moment să depună singur o moțiune de cenzură. 

Alina Gorghiu: "E hilar să depui o moțiune de cenzură împotriva Guvernului din care faci parte. Această inepție a fost marca PSD"

De altfel, e un pic hilar să depui o moțiune de cenzură împotriva Guvernului din care faci parte. Această inepție de demers a fost marca PSD, să îți dai singur propriul guvern. 

Dacă vă uitați la declarațiile USR PLUS de atunci o să vedeți cam cum ironizau acest fel de declarații venite din partea domnului Dragnea. 

Eu cred că este genul de declarații care fac rău politicii românești, nu cred că se vor asocia cu PSD sau AUR", a declarat Alina Gorghiu, joi, la Antena 3.

Întrebată despre declarațiile liderilor USR PLUS, cum că Florin Cîțu este mai rău ca Liviu Dragnea și că a acționat "noaptea ca hoții", Gorghiu a replicat că acestea "sunt mesaje pe care le-am auzit, identice, și după momentul după care a fost remaniat domnul ministru Voiculescu.

Gorghiu crede că supărarea celor de la USR-PLUS ar trebui să fie pe fostul ministru, şi nu pe Cîțu

Apoi, după acea remaniere, Ministerul Sănătății a avut o activitate mult mai eficientă cu noul ministru, activitate care a făcut notă bună în cadrul activității guvernamentale".

Cât priveşte demiterea lui Stelian Ion, Alina Gorghiu este de părere că supărarea celor de la USR-PLUS ar trebui să fie pe fostul ministru, şi nu pe Florin Cîțu.

"Atunci când un ministru, de nouă luni de zile, nu poate să gestioneze desființarea Secției Speciae, dau un exemplu, nu are capacitatea să coalizeze coaliția astfel încât să genereze acele modificări pentru a desființa Secția, deși Guvernul a depășit această etapă și a trimis proiectul în

Parlament, atunci, evident, e o supărare, dar nu pe PNL și pe premierul Cîțu ar trebui să fie supărați, ci pe propria neputință, incapacitatea de negociere a fostului ministru de la Justiție", a comentat Alina Gorghiu.
 

Subiecte în articol: Alina Gorghiu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor