Antena 3 CNN Actualitate Alina Gorghiu, despre pensiile speciale ale magistraților: "De acum, nicio pensie nu va fi mai mare decât salariul"

Alina Gorghiu, despre pensiile speciale ale magistraților: "De acum, nicio pensie nu va fi mai mare decât salariul"

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu a vorbit despre legea pensiilor pentru magistrați, precizând că nicio pensie nu va depăși salariul.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

"România a bifat și acest jalon din PNRR”, spune ministrul Justiției, Alina Gorghiu, după ce a discutat despre pensiile de serviciu ale magistraților cu comisarul european pentru justiție, Didier Reynders.

"Revedere la JAI cu comisarul european pentru justiție, Didier Reynders. Încă o dată, i-am mulțumit pentru sprijinul in ridicarea MCV.

Justiția românească va fi monitorizata ca orice alt stat al UE și ținem pasul cu recomandările. Una din temele de discuție a fost legea pensiilor de serviciu pentru magistrați”, a scris pe Facebook Alina Gorghiu.

Ea precizează că, de acum, nicio pensie nu va fi mai mare decât salariul.

Citește și: Klaus Iohannis a promulgat legea pensiilor speciale

"Legea, în forma agreată de Comisia Europeană, a fost promulgată de președintele României și va fi curând publicată în Monitorul Oficial.

România a bifat și acest jalon din PNRR.

Alte subiecte au inclus: eficientizarea sistemului de justiție din România, activitatea procurorilor din cadrul mecanismul privind investigarea infracțiunilor magistraților, precum și cele mai recente evoluții ale reformelor din justiție”, încheie ministrul Justiției.

Subiecte în articol: Alina Gorghiu pensii speciale magistrati
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea