Antena 3 CNN Externe „Am simțit miros de porc ars”. Mărturia impresionantă a uneia dintre victimele atentatelor din Bruxelles

„Am simțit miros de porc ars”. Mărturia impresionantă a uneia dintre victimele atentatelor din Bruxelles

Fanny Rachel Clain, în vârstă de 20 de ani, este una dintre victimele atentatului din aeroportul din Bruxelles. Tânăra tocmai ajunsese în aeroport și își aștepta bagajele când prima bombă a explodat.

Fanny a suferit arsuri grave pe mâini și picioare. Cu toate acestea, ea a avut puterea să vorbească despre clipele de teroare prin care a trecut.

„Am auzit un zgomot puternic și m-am trezit pe jos. Era cenușă peste tot și am simțit miros de…porc ars. M-am ridicat și am ieșit din clădire cât am putut de repede”, își amintește tânăra internată acum în spitalul din Anvers.

„Oamenii îmi spuneau că sunt arsă. Am trecut pe lângă o oglindă și m-am văzut pentru o clipă, dar nu am vrut să mă uit cu atenție la mine”, a mai spus tânăra.

În ciuda clipelor de groază prin care a trecut, Fanny Rachel Clain a reușit să păstreze o atitudine pozitivă. „Nu îmi voi petrece timpul plângând. Am plâns foarte puțin ieri, dar nu am de gând să exegerez pentru că nu vreau să mă deshidratez”, a glumit Fanny.

Sursă: 7sur7.be

 

 

Subiecte în articol: atentate Bruxelles Bruxelles
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia