Antena 3 CNN Externe Amenințare cu bombă la UCLA, unde are loc cantonamentul lui Real Madrid

Amenințare cu bombă la UCLA, unde are loc cantonamentul lui Real Madrid

O ameninţare cu bombă a dus miercuri noaptea la evacuarea a zeci de studenţi de la Universitatea California din Los Angeles (UCLA), unde echipa de fotbal Real Madrid îşi desfăşoară stagiul de pregătire, informează publicaţia L.A. Times şi agenţia EFE. 

O alertă a fost emisă la scurt timp după ora locală 22:00, prin care membrii universităţii erau informaţi în legătură cu existenţa unei ameninţări cu bombă la Centrul Recreaţional Sunset Canyon. La 30 de minute după prima alertă, o a doua alertă a fost emisă în care se menţiona că 'situaţia este încă activă'. 

Ameninţarea cu bombă a fost făcută telefonic, potrivit lui Brian Haas, purtător de cuvânt al UCLA. Universitatea a evacuat trei cămine de studenţi amplasate în interiorul campusului. 'Măsurile pe care le-am luat sunt deocamdată din precauţie', a declarat Haas pentru cotidianul L.A. Times. 

Echipa Real Madrid a încheiat miercuri primul antrenament la UCLA. Joi, Real Madrid urmează să continue antrenamentele începând cu ora locală 10:00, potrivit EFE. 

Sursă: Agerpres
Subiecte în articol: Real Madrid bomba amenintare
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia