Antena 3 CNN Life Anda Adam şi-a parcat bolidul la Handicapaţi: “Nu s-a decis de câte dizabilități suferă”

Anda Adam şi-a parcat bolidul la Handicapaţi: “Nu s-a decis de câte dizabilități suferă”

Aflată în Cluj, cântăreaţa Anda Adam i-a surprins neplăcut pe localnici când şi-a parcat maşina parţial pe locul rezervat persoanelor cu dizabilităţi. Cum bolidul de 500.000 de euro a fost personalizat şi mediatizat, s-a ştiut imediat cine e şoferul culpabil, iar imaginea din parcarea mall-ului a ajuns pe net înainte ca artista să termine shoppingul...

de Georgiana Adam    |   

Chiar de 1 martie anul acesta Anda Adam şi-a făcut cadou un BMW I8 Hybrid, estimat la peste 150.000 de euro. Cum imediat şi-a tunat maşina şi apoi a expus-o pe reţelele de socializare, BMW-ul Andei Adam se bucurat de o faimă similară artistei. 

N-a fost deloc greu să se afle cine a parcat (şi) pe locul rezervat persoanelor cu handicap într-un mall din Cluj Napoca. 
Imaginea a fost postată pe grupul “Șoferi De Week-end Cluj”, apoi preluată şi de cei de la “Poliţiştii au umor”, iar distribuirile şi comentariile au curs gârlă.

Anda Adam nu s-a decis de câte dizabilități suferă. De aceea, până se decide, făcând niște "șopinguri", a lăsat-o și ea așa, "în punctul mort" – a fost comentariul postării de pe “Poliţiştii au umor”

În imagine se poate observa cum bolidul artistei e parcat  aiurea, o treime din el fiind pe locul marcat cu sigla rezervată persoanelor cu handicap locomotor.

Internauţii au comentat intens şi variat postarea

Sper ca a fost amendata, sunt satula de vedetele astea autohtone care au impresia ca li se cuvine totul.

"Săptămâna asta, a oprit mașina în SEMA Parc București într o intersecție, cu rotile din spate pe trecerea de pietoni, a pus avariile și a scos telefonul să facă poze la o sala de fitness..."

Nu e ok dar il inteleg. Sunt pline parcarile de idioti care deschid usile in masina ta sau o lovesc cu carucioarele. Nu de putine ori am gasit masina lovita in parcare, fara bilet fara nimic.

  


  
 

Subiecte în articol: anda adam
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are